Gewaarborgd inkomen 0

Als zelfstandige ben je aangeraden om een verzekering voor gewaarborgd inkomen af te sluiten, zodat je bij ziekte of een ongeval zeker bent van een inkomen.

Deze verzekering is altijd op maat. Stuur jouw info naar thomas@flexur.be en je ontvangt zo snel mogelijk jouw offerte.

Zeven op tien Belgen overwegen een afspraak bij de tandarts uit te stellen

Zeven op tien Belgen overwegen een afspraak bij de tandarts uit te stellen

 

De reden? De hoge kosten van tandzorg

  • Meer dan 1 op 2 Belgen vreest dat ze ooit een ingrijpende tandheelkundige behandeling nodig zullen hebben. Nog meer Belgen maken zich zorgen over hun kinderen.
  • Steeds meer Belgen sluiten ook een verzekering af: 1 op de 5 Belgen zegt een verzekering voor tandzorg te hebben.
  • Ook al blijft de prijs het belangrijkste obstakel om zo’n tandverzekering af te sluiten, toch zijn 8 op de 10 verzekerden er tevreden over.

Ex-kankerpatiënten niet meer uitgesloten van gewaarborgd inkomen verzekering

Indien je als zelfstandige ziek valt of slachtoffer bent van een ongeval, kan je het jezelf niet echt veroorloven om lange tijd buiten strijd te zijn. De eerste maand ontvangt u geen enkele vergoeding en ook daarna is de uitkering van de sociale zekerheid maar erg pover. Om zich hiervoor te behoeden nemen daarom veel zelfstandigen een verzekering Gewaarborgd Inkomen. Toch is dat niet voor elke zelfstandige zo vanzelfsprekend. Tot op heden is het voor ex-kankerpatiënten moeilijk om zo’n verzekering af te sluiten. Bovendien betalen ze vaak nog eens een zware bijpremie. Gelukkig komt daar binnenkort verandering in!

 

 

Zelfstandigen kunnen verzekering gewaarborgd inkomen verlengen tot 65 jaar

Op 1 juni heeft Assuralia het volgende persbericht verspreid..