Bescherm je familie online

De Cyberverzekering bij cyberpesten, hacking, phishing en online oplichting kun je gemakkelijk online afsluiten!

  • Alarm bij diefstal van je gegevens
  • 24/7 bijstand
  • Stopzetten en verwijderen van misbruik
  • Schadevergoeding
  • Rechtsbijstand

1 verzekering, drievoudige online bescherming

Zorgeloos online shoppen

Bescherm jezelf tegen financieel verlies

Zorgeloos op social media

Bescherm jezelf en je kinderen tegen de gevaren op social media

Zorgeloos surfen

Bescherm jezelf tegen de gevolgen van hacking en virussen

9 tips voor veilig thuiswerken

We geven 9 tips voor wie veilig thuiswerken belangrijk vindt. Het zijn geen tovertrucjes, maar eerder goede gewoontes om te zorgen voor een grotere cyberveiligheid.

Een computervirus slaat sneller toe dan u denkt. Dat kan vervelend zijn, vooral wanneer uw computer uw belangrijkste werkinstrument of contactmiddel is. Frustrerende situaties kunt u echter vermijden. Om u te helpen, geven wij 9 tips voor thuiswerk in alle veiligheid, gaande van het antivirus, de verbindingen, uw gedrag op uw computer…, we lichten alles door!

De belangrijkste vormen van cyberdreiging

Losgeld vragen, een cyberaanval plegen op uw identiteit, een computervirus op uw pc loslaten: ontdek de belangrijkste vormen van cyberdreiging.

Tijdens de gezondheidscrisis gebruikten we bijna uitsluitend digitale middelen om met de buitenwereld te communiceren. Deze noodzakelijk geworden digitalisering van onze menselijke contacten is echter niet zonder risico. Er bestaan verschillende soorten cyberdreigingen, gaande van rechtstreekse zichtbare cyberaanvallen (losgeld vragen) tot onzichtbare of verscholen cyberaanvallen (diefstal van identiteit).