Hier kun je direct online berekenen hoeveel de premie van uw familiale verzekering voor uw gezin kost.

  • Volledig vrijblijvende simulatie
  • Bereikbaar via telefoon en e-mail of op afspraak
  • Wij komen graag bij u langs en regelen een vlotte overstap

Er is een premiereductie van 50% op de jaarpremie gedurende het eerste verzekeringsjaar, ingeval van:

  • huwelijk of samenwonen, tot hoogstens één jaar na huwelijk of begin van samenwonen sinds het indienen van het verzekeringsvoorstel
  • geboorte van eerste kind van verzekeringnemer, tot hoogstens één jaar na de geboorte sinds het indienen van het verzekeringsvoorstel

Meer info over deze verzekering

Mag een huisbaas zomaar je studentenkot binnenvallen?

Op kot gaan, je proeft de vrijheid al! Doen en laten wat je wilt, niemand die je controleert. Maar wat als je kotbaas te pas en te onpas je kot binnenvalt?

Wat als mijn hond iemand bijt? Ben ik dan verzekerd?

 

Neem je een hond in huis? Dan heb je vast op voorhand alles goed uitgedacht en voorbereid. Je hebt alles in huis gehaald: manden, kussens, leiband, verzorgingsproducten, … het nieuwste lid van de familie komt niks tekort. Maar heb je ook aan een verzekering gedacht? En welke verzekering heb je dan nodig met een hond in huis?

Is mijn familie goed verzekerd?

Omzeggens elk gezin heeft een familiale verzekering voor de schade aan derden veroorzaakt door één van de gezinsleden. Wie er nog geen heeft, raden wij aan om er dringend één af te sluiten. 

Maar wat als er een ongeval gebeurt met lichamelijke letsels als gevolg. Hadden we niet onlangs gelezen dat 1 gezin op 3 de voorbije 3 jaar een ongeval had met letsels. Het loont dus zeker de moeite om een ongevallenverzekering voor het gezin af te sluiten.

Mijn telefoon is in het water gevallen: wat nu?

Plons! Plots is uw telefoon in het water gevallen! Wat moet u nu doen?
Werken die bekende trucjes echt wanneer uw smartphone in het water is gevallen?

Hou je stoep sneeuwvrij!

Sommigen kijken er al naar uit, anderen vinden die aangekondigde sneeuw maar niets. Wist je dat je verplicht bent om de stoep voor je woning sneeuw- en ijsvrij te maken? We geven je enkele tips en vertellen je wat je riskeert als je het niet doet.

Zijn uw verzekeringen nog afgestemd op uw leven nu?

Het lijkt logisch om bij een ingrijpende verandering zoals een huwelijk, samenwonen of relatiebreuk alle verzekeringen na te lopen. Te vaak gebeurt dit echter helemaal niet.  Zo kan het gebeuren dat iemand minder goed verzekerd is dan men dacht. Het tegenovergestelde geval van onnodige oververzekering komt ook vaak voor bij een verandering.

De familiale verzekering, niet verplicht maar wel ten zeerste aangewezen, en wel daarom

De familiale of gezinsverzekering  of verzekering privéleven verzekert uw burgerlijke aansprakelijkheid bij schade aan een derde buiten contractuele verplichtingen (dit betekent dat de schade zich zuiver moet situeren in uw privé-leven).