Groepsverzekering 0

Waarom is een groepsverzekering zo voordelig?

De groepsverzekering is dubbel voordelig. Voor je werkgever is het een relatief goedkope vorm van loonsverhoging. Want hij wordt minder zwaar belast op de premies die hij voor jou betaalt, dan op het nettoloon dat hij je stort. Ook jij geniet van belangrijke voordelen: 

  • groepsverzekering = pensioensparen – Je weet vast dat de wettelijke pensioenen onder druk staan en dat ook werknemers straks maar een laag bedrag kunnen verwachten. De groepsverzekering is een vorm van pensioensparen en zorgt ervoor dat je een hoger pensioen zal krijgen.
  • fiscaal gunstregime – Het extralegale pensioen dat je dankzij de groepsverzekering krijgt, wordt heel licht belast. Als je zelf een deel van de premies betaalt, mag je die zelfs al meteen van je belastingen aftrekken.
  • bescherming van je gezin – De meeste groepsverzekeringen zijn zo uitgebreid dat je gezin ook beschermd wordt.

Heb je interesse in een groepsverzekering? Praat erover met je makelaar. Stuur een mailtje naar thomas@flexur.be en ontvang jouw offerte op maat.

Wat als je in het ziekenhuis belandt door het coronavirus?

Zo veel mogelijk binnen blijven, sociale contacten verminderen … het virus zet ons dagelijkse leven op z’n kop. Om gezond te blijven heb je dat er natuurlijk voor over. Maar wat als COVID-19, de ziekte veroorzaakt door het coronavirus, jou of een van je familieleden ondanks al je voorzorgen toch treft?

 

De groepsverzekering: een extraatje van je werkgever?

Bevat je verloningspakket bij je werkgever een groepsverzekering? Dan is dat doorgaans goed nieuws. We leggen uit waarom.

Mijn groepsverzekering, een zekerheid of toch niet?

U hebt een groepsverzekering waarvan de volledige premie of een gedeelte ervan wordt betaald door uw werkgever? Bekijk goed de waarborgen die in uw polis vermeld staan!