Bereken hoeveel de rechtsbijstand van al je voertuigen samen kost.

Premievergelijken biedt:

  • de optie om je voertuigen te bundelen waardoor je minder betaalt;
  • een volledig vrijblijvende simulatie;
  • een verzekeraar uit jouw buurt die bereikbaar is via mail en telefoon.

Meer info over deze verzekering

Huisje, tuintje, boompje… buurman?

Op een mooie zomerdag wil je in je tuin genieten van de rust en de zon. Plots staat je buurman, zonder aan te bellen, voor je. Hij is op zoek naar het badmintonpluimpje dat in jouw tuin zou zijn beland. Hij loopt zomaar je tuin in. ​

WAAROM MOET MIJN POLIS RECHTSBIJSTAND APART AFGESLOTEN WORDEN ?

Omdat een apart afgesloten polis rechtsbijstand u veel ruimere dekkingen en hogere waarborgen biedt dan een dekking die gewoon toegevoegd wordt bij uw polis Burgerlijke Aansprakelijkheid.

Omdat een ruime dekking rechtsbijstand hebben nu nog belangrijker geworden is, nu de BTW-vrijstelling voor advocaten sinds 1 januari 2014 is weggevallen. Op eigen kosten een advocaat moeten raadplegen is dus ineens nog 21 % duurder geworden dan het vooraf al was …

Wat doe je bij schade door slechte staat van rijbanen, voet- en fietspaden

In de media spreekt men over ‘kippennesten’ en wat de oorzaak is van deze gaten in onze wegen. Maar wat bij schade?

Niet alleen een periode van vrieskou maar ook neerslag, algemene slijtage en slecht onderhoud kunnen ervoor zorgen dat onze rijbanen er niet vlekkeloos bijliggen. Fiets- en voetpaden in slechte staat zorgen soms voor een hindernissenparcours voor de gebruiker.

De facultatieve waarborg ‘rechtsbijstand’: Nuttig of geldklopperij?

Een auto kopen? Er komt heel wat bij kijken. Zo ook een verzekering. Hoeveel wil ik hiervoor uitgeven? Welke verzekering heb ik nodig? Wat is de juiste keuze? Vandaag staan we stil bij ‘rechtsbijstand’.